slider

      

mr Bert Gravendeel

Van een bedrijf dat advies nodig heeft over het ontwikkelen van een idee tot aan het veiligstellen ervan in een intellectuele eigendomspositie; het zijn zaken die Bert graag op zich neemt.

Sinds 2003 is Bert nu zelfstandig gevestigd als advocaat. Daarvoor heeft hij gewerkt bij PwC (nu Holland van Gijzen) en Landwell Advocaten (nu: van Doorne Advocaten). Daarvoor was hij actief als bedrijfsjurist bij Baan Investments en VNU World Directories.

Zijn studie Rechtsgeleerdheid volgde hij in Leiden (1987) met als specialisatie bedrijfsrecht. Daarna bekwaamde hij zich in het auteurs- en mediarecht aan de Universiteit van Amsterdam. Later heeft Bert de leergang IT en Telecommunicatierecht aan de Grotius Academie succesvol afgerond. Bert kan wereldwijd adviseren over merken en modellen en deze ook (laten) registreren. Bert is sinds 2003 lid van BMM. (Benelux Merken- en Modellen Vereniging.)

Bert vertegenwoordigt cliënten in IE- en ICT-zaken in uiteenlopende commerciële posities en conflicten. Daarvan zijn ICT gerelateerde Europese Aanbestedingen een onderdeel.

gravendeel@gravendeeladvocaten.nl
+31 (0) 35 622 33 40 / +31 (0) 6 51 43 33 48

This is Sliced Diazo Plone Theme