slider

Intellectueel eigendom

Bescherming van uw kennis creativiteit, inventiviteit, idee, product of dienst. Intellectuele eigendomsrechten, daar gaat het om.

Wij richten ons volledig op Intellectuele eigendom (IE)Informatie Technologie (ICT), E-commerce en Europees Aanbestedingsrecht (EAB).

Bescherming van uw kennis creativiteit, inventiviteit, idee, product of dienst. Intellectuele eigendomsrechten, daar gaat het om. Uw merken, octrooien en auteursrechten vormen uw waardevolle activa. Wat doet u om deze te beschermen? Is er onenigheid aan wie deze rechten toekomen? Een quick scan kan al snel duidelijkheid geven.

Is er dreiging van een juridische procedure? Wilt u weten welke rechten aan de andere partij toekomen?

Wij zijn ervaren in het beschermen van IE, ICT en EAB. Wij adviseren en procederen erover en werken internationaal. Wij zetten kennis om in kracht en bepalen samen met u de strategie.

De sfeer waarin we werken is open en informeel We zijn betrokken en ‘to the point’; bel of mail ons even voor een eerste vraag of kennismakingsgesprek.

De rode draad bij Intellectuele Eigendom (IE) is eerlijke mededinging en marktordening. Bij Informatietechnologie (ICT) is het de juridische vertaling van techniek in zijn commerciële context. Bij Europese aanbestedingen (EAB) gaat het om economische ‘fair play’.

Innovatie, kwaliteit en gevoel voor zaken doen, zijn voor ons belangrijk. Gravendeel Advocaten is gevestigd in Hilversum.

This is Sliced Diazo Plone Theme