slider

Communicatie

Iedereen gebruikt communicatie.

Communicatie gaat over de boodschap in de vorm van tekst, beeld en klank, maar communicatie gaat ook over techniek en tal van apparatuur en software. De regelgeving is zeer uiteenlopend: dit loopt van bijvoorbeeld de vrijheid van meningsuiting naar etherfrequenties, zendmasten maar kan ook over mediarecht gaan dat weer een verzamelbegrip is van auteurs- portret- en merk- en handelsnaamrecht (reputaties), licentie contracten, disclaimers/’quit claim’. Ook aspecten van telecom en ICT raken de ‘communicatie’.

Of u nu produceert, diensten verleent, transporteert of importeert, uw onderneming zal vrijwel altijd in aanraking komen met de wens van de overheid om de media en dus de sector communicatie te controleren en te reguleren. De uitkomst daarvan is juridisch ingewikkeld en soms moeilijk te doorgronden, tenzij u daaraan veel tijd besteedt. Die tijd wilt u vanzelfsprekend liever aan uw kernactiviteiten besteden.

Communicatie raakt veel aspecten. Van het uiten, uw vrijheid van meningsuiting, tot het ontvangen van informatie via varia apparatuur. Van ether tot autoradio, van tablet tot twitter. Het lezen van deze regelgeving en het begrijpen ervan is ons werk en onze expertise. Graag willen wij u helpen met onze kennis.

This is Sliced Diazo Plone Theme